ایجاد فایل certificate برای ارسال درخواست به وب سرویس


برای تهیه این فایل باید مراحل زیر را انجام دهید:

  1. ورود به برنامه WebMoney Keeper WinPro (برای مشاهده مراحل نصب و فعالسازی این مقاله را مشاهده کنید)
  2. پس از ورود به برنامه از سربرگ tools گزینه settings را انتخاب کنید.
  3. در صفحه باز شده به سربرگ security بروید و گزینه save keys to file را انتخاب کنید.
  4. در صفحه باز شده گزینه next را کلیک کنید. یک پیامک حاوی کد تاییدیه سه رقمی دریافت خواهید کرد که باید آن را در محل مربوطه وارد کنید.
  5. در این مرحله باید یک پسورد برای فایل WM_KEY انتخاب کنید. دقت کنید حتما فایل را با پسوند kwm ذخیره نمایید.
  6. به پنل مدیریت بخش تنظیمات و سربرگ وب سرویس ها بروید.
  7. فایل تولید شده در مرحله قبل را در فیلد " WM_KEY" و پسورد فایل را در بخش "WM_PASSWORD" وارد کنید و تنظیمات را ذخیره نمایید.

آيا اين مقاله مفيد بود؟




رابسانا متشکل از تیم برنامه نویسی قوی آماده پیاده سازی طرح های شما به بهترین شکل ممکن می باشد. همچنین اسکریپت‌ها و محصولات آماده رونق کسب و کار شما را تضمین می کنند.
آدرس :‌

شیراز - خیابان قدوسی غربی - روبه روی بانک تجارت - جنب فروشگاه ۳۶۱ درجه - طبقه دوم - واحد دو

شماره تماس : ۰۷۱۳۸۴۳۱۲۳۱ - ۰۹۳۸۹۷۸۵۵۸۸

ما را دنبال کنید:


© تمامی حقوق برای رابسانا محفوظ می باشد. هرگونه کپی‌برداری از اطلاعات این وبسایت پیگرد قانونی خواهد داشت.